Descriere:
Capcanele Mosquito Magnet Pioneer sunt concepute pentru proprietarii de case, hoteluri cu gradini si restaurante cu terase care trebuie sa protejeze zonele mici si mijlocii pentru a nu fi deranjati de tantari si, in cele din urma, sa se bucure de gradina.

Mosquito Magnet Pioneer este o capcana ecologică pentru captarea masivă a
țânțarilor și a altor insecte muscatoare. Capcanele Mosquito Magnet functioneaza prin mimarea modului în care oamenii atrag tantarii. Capcana convertește gazul din butelie în dioxid de carbon,
amestecându-l cu un nivel precis de căldura, umiditate și atractiv pentru a atrage țânțarii catre dizpozitiv unde apoi sunt aspirati în plasă, loc in care acestia se deshidratează și mor.

Aceasta capcana unica de tantari este sustinuta de 15 brevete si peste 2 decenii de cercetare si inovatie. Tehnologia din capcana este dovedita a sparge efectiv ciclurile
de reproducere ale tantarilor. Capcana Mosquito Magnet Pioneer protejează un acru complet de pământ.
Constructia din materiale plastice și de calitate superioara fac ca această capcană să fie ideală pentru cele mai dure medii, indiferent de conditiile meteorologice.
Domeniul de utilizare : dezinfectarea zonelor mici și mijlocii deschise, cum ar fi grădini, terase, parcuri, piețe, zone de picnic, piscine, parcări și, în general, toate spațiile deschise infestate. Toate capcanele Mosquito Magnet sunt numai pentru uz extern.

Caracteristici Cheie:
1. Tehnologia CounterFlow
Capcanele Mosquito Magnet sunt susținute de peste 20 de ani de cercetare și 15 brevete ce fac din capcanele noastre unele din cele mai avansate tehnologic.
Capcanele Mosquito Magnet lucrează prin mimarea modului în care oamenii atrag tantarii. Prin tehnologia exclusivă, patentată, CounterFlow, capcana
convertește gazul din butelie în CO2, amestecându-l cu un nivel precis de căldura, umiditate și atractiv pentru a atrage țânțarii catre dizpozitiv unde apoi sunt aspirati în plasă, loc in care acestia se deshidratează și mor.

2. Asamblare ușoară
Capcanele Mosquito Magnet sunt foarte ușor de setat și de operat. Asamblarea se face în doar 3 pași rapizi. După ce ați început, capcana dumneavoastra va începe
să lucreze imediat, cu rezultate vizibile în 7-10 zile. Permiteți unui interval de timp de 4 săptămâni să vedeți o reducere semnificativă a populației de țânțari. Pentru rezultate optime la inceput, rulați capcana 24 de ore pe zi pentru a rupe ciclul de reproducere al țânțarilor.

3. Drawstring Net
Plasa capcanei Independence este proiectată pentru a maximiza fluxul de aer continuu, fara blocaje, care este esențial pentru performanța capcanei.
Această plasa permite o eliminare și o înlocuire ușoară, fără a necesita niciun contact direct cu insectele moarte. Schimbați plasa la fiecare 21 de zile pentru o performanță optimă a capcanelor.

Nume

Firma

E-mail

Telefon

Produsul dorit (se completeaza automat)

MesajNotice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/admeko/public_html/wp-includes/functions.php on line 3783