Parteneri

Ekommerce Est Romania a fost înfiintata în 2008 cu capitalul 100% privat. Firma noastra a beneficiat de parteneriatul cu Ekommerce Italia care ne-a oferit experienta necesara pentru a face fata competitiei pe o piata dinamica si complexa. Produse care au fost testate cu succes în Italia, şi anume: insect-killere cu placă, sistemul Eko, produse ecologice cu impact redus asupra mediului şi sanatatii umane, au fost implementate în Romania si au cucerit increderea consumatorilor. Ekommerce Est şi-a diversificat gama de produse, încercând să ofere solutii inovatoare ECO FRIENDLY, şi portofoliul de clienti a crescut an de an.


Misiunea noastra

Acestea sunt principiile ce definesc misiunea noastra:

Eficienta

Activitatea de combatere este eficienta atunci cand se pune accent pe principiile corecte. Operatorii DDD stiu deja ca vor avea succes daca munca pe care o presteaza se bazeaza pe un produs bun, ce ofera siguranta utilizarii sale. Prin munca noastra ne asiguram ca rezultatele colaborarii vor fi intotdeauna mai mult decat satisfacatoare.

Siguranta

In prezent, interesul fata de protejarea mediului inconjurator a crescut, lucru ce a impus inovatia produselor. Ekommerce Est tine pasul cu interesele publice, si de aceea produsele pe care le promovam garanteaza lucrul in comuniune cu natura si faptul ca acestea nu vor afecta in nici un mod consumatorul.

Calitate

Ekommerce Est creeaza, într-o viziune optimista, o modalitate de perfectionare si modernizare a procesului de combatere, bazat pe calitatea produselor. Eforturile noastre se cumuleaza intr-un demers sistematic pentru atingerea celor mai inalte standarde.

Protectie

Experienta dobandita de-a lungul anilor a impus asigurarea ca produsele pe care le oferim sunt in conformitate cu standardele internationale. Punem pe primul loc siguranta utilizatorului si construim impreuna un sistem de protectie ce are ca beneficiar final pe fiecare dintre noi(sau fiecare cetatean).

Indepartarea daunatorilor este un proces simplu, atunci cand ai produsele potrivite!